imaginem construïm comuniquem

Qui som

L’escriptor francès Jules Verne deia que “no hi ha res com imaginar per crear futur”. A Juga Barcelona som especialistes en veure petites parts de la nostra vida quotidiana allà on no hi ha res. Fruit del diàleg amb els nostres clients fem d’una idea una imatge virtual, i així projectem obres arquitectòniques de tota mena, dissenyem interiors i donem cos a projectes urbanístics públics i privats. Ho fem amb una particularitat que es troba en el nostre ADN: sobre una fotografia d’un emplaçament preexistent fem brollar la virtualitat, de manera que les persones que ens fan confiança visualitzen la mutació que promouen, i poden decidir sense por a equivocar-se si el que ha sortit de la mà d’aquest treball col·lectiu és realment el que volien o si s’ajusta a l’entorn on s’ha d’integrar. Quasi poden tocar el somni…

Quan vam començar la nostra trajectòria professional, aviat farà vint anys, ens dedicàvem només a la concepció de la virtualitat. L’experiència del pas del temps ens va demostrar que en massa ocasions allò que nosaltres havíem concebut, sempre de la mà del client, es desdibuixava quan ho executava un tercer. Va ser aleshores, amb tot el bagatge acumulat a Catalunya, Espanya i en projectes internacionals, quan vam evolucionar un estadi més. Avui fem real allò que hem concebut virtualment. Treballem amb els millors professionals del sector de la construcció, la decoració i l’interiorisme; cerquem els millors materials i fiscalitzem que res es perdi en aquest pas del cervell a les mans.

Així com nosaltres hem evolucionat, també ho ha fet el món. A dia d’avui, el que no es comunica no existeix. D’aquí neix el nostre departament visual, que és el responsable de comunicar, especialment en format videogràfic i mitjançant les xarxes socials, allò que, com deia Verne, ha passat de la imaginació al futur.

És des d’aquesta visió 360 graus, que explora noves tecnologies per avançar-se a les tendències del futur des de l’expertesa que proporciona una dilatada experiència, que oferim un servei integral en tots els sectors, per bé que la nostra especialitat és la decoració d’interiors, l’hostaleria i els locals de restauració.